Villkor och information

Företagsinformation


Våra serier har en begränsad upplaga i sitt format och levereras med äkthetsintyg. Intyget bekräftar att ägaren av tavlan innehar en äkta produkt från Oknytt. Serierna trycks på beställning. 

Alla tavlor signeras av Oknytt och levereras i ram av hög kvalité. 

Oknytt drivs som ett hobbyprojekt under fritiden vilket ger en lite längre leveranstid än vanligt. Men vi strävar alltid att leverera inom 5-10 arbetsdagar. De stora tavlorna kräver dock en längre leveranstid eftersom de trycks på beställning.

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Oknytt Kommanditbolag

Organisationsnummer: 969779-1474
Telefonnummer: 0662-512703
E-postadress: order@oknytt.com

Betalning och priser


Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt: Betalning mot faktura.

Leveranser och returer


Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans

Fast pris 45 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 10-14 dagar till närmsta utlämningsställe.

Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning.

Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer


Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp


Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

Oknytt Kommanditbolag Björnaby 211 890 50 Björna

Återbetalning


Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/