Trolsk utställning om nordisk folktro


Trolsk är en unik fotoutställning som låter betraktaren stå öga mot öga med varelser som en gång formades i det nordiska bondesamhället. Möt de uråldrigt vackra väsen som lever kvar i våra skogar.
Nu finns det möjlighet att boka Trolsk som vandringsutställning! Grundutställningen består av inramade fotografier. Till varje bild finns texter som blandar fakta om nordisk folktro med litterära betraktelser. Utställningen kan även utökas med skisser från projektet och ett montersystem med inspirerande innehåll. Utställningen har fått stor uppmärksamhet och inspirerat och berört besökare i alla åldrar.

Om grundutställningen


Underlag grundutställning (ladda ned pdf)

Vi skickar gärna ett tryckt exemplar, kontakta oss!
Grundutställningen består av 12 fotografier i storlek 70x100 cm och är producerad av Oknytt i Västernorrland. Till varje bild finns informationstexter som blandar fakta om nordisk folktro med litterära betraktelser. Inramade fotografier i A4 och A3-storlek kan finnas tillgängliga för direktförsäljning, samt akvareller som tavlor och vykort. Vi producerar nya bilder årligen och antalet motiv kan utökas beroende på beställarens behov.

Trolsk kan anpassas till olika lokaler och verksamheter. På ett bibliotek eller museum finns det stora möjligheter att komplettera med läshörnor eller använda materialet i ett pedagogiskt skolprogram.

Bokningsförfrågan


E-post: boka@oknytt.com | Telefon: 0662-512703